Voetbalkrant deelt pakjes uit

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Voetbalkrant deelt pakjes uit
Foto: © SC

De Sint en de Kerstman zijn al een tijdje het land uit, maar Voetbalkrant deelt opnieuw cadeautjes uit. Deze week kan u een van de vijf exemplaren van het gloednieuwe computerspel ‘Tron Evolution’ in de wacht slepen.

Tron Evolution is een avonturengame dat een brug maakt tussen twee films: Tron (1982) en Tron Legacy, die nu in de zalen loopt. Het spel staat bol van de snelheid en flitsende gevechten in ware Capoeira-stijl.

Op muziek van onder andere Daft Punk moet je trachten om je tegenstanders uit te schakelen. Daarvoor krijg je de hulp van Light Bikes, flitsende motors, en Light Discs, je wapen dat eruit ziet als een flashy en trendy wapen. Ideaal om je vijanden af te ranselen.

Je kan het game zowel in single- als multiplayermode spelen. Beiden vloeien perfect in elkaar over. Online kan je met tien verschillende gamers tegelijk elkaar proberen af te maken met futuristische wapens en voertuigen.

Hoe kan je Tron Evolution in de wacht slepen? Beantwoord op de wedstrijdpagina twee eenvoudige vragen en volgende week maak jij je tegenstanders misschien klein met een Light Disc.

  • In welk jaar kwam de film Tron uit?
  • Hoeveel lezers zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

De wedstrijd loopt van dinsdag 18 januari tot maandag 24 januari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties