Custovic: "Revanche op mezelf"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Custovic: "Revanche op mezelf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een doelpunt en de pass die voorafging aan de strafschopfout op Roni Porokara had Adnan Custovic een belangrijk aandeel in de overwinning van Germinal Beerschot. “Ik geef gewoon alles wat ik in me heb”, aldus de Serviër.

Het was al van 11 september geleden dat Custovic nog eens een doelpunt kon maken in een competitiewedstrijd. De aanvaller van Germinal Beerschot was dan ook zeer blij met zijn treffer tegen Zulte Waregem.

“Dit is een revanche op mijn slechte eerste seizoenshelft”, aldus Custovic. “Daar kon ik niet tevreden over zijn. Ik heb altijd alles gegeven, maar soms gaat het gewoon niet goed. Dat ik vandaag op de bank startte, was een extra motivatie om een goede prestatie neer te zetten. Maar voetbal is geen individuele sport. Als het team draait, speel ik ook beter.”

Custovic wilde zich achter de tweede strafschop zetten, maar Gary Kagelmacher eiste het leer op. “Na mijn gemiste strafschop voor de winterstop was ik heel kwaad op mezelf. Ik wilde dat rechtzetten en had vertrouwen, maar Gary wilde hem nemen. Hij ging erin, dus geen probleem.”

Tijdens de voorbije weken werd Custovic in verband gebracht met STVV. De Serviër lacht. “Gisteren zat ik in Sint-Truiden, morgen ergens anders. STVV heeft zich geïnformeerd bij de club, maar ik heb niet met hen om de tafel gezeten. Ik voel me goed bij Germinal Beerschot, maar ik hou alle opties open.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties