Radzinski: "Competitie is belangrijker"

Jarryd Naegels
| 7 reacties
Radzinski: "Competitie is belangrijker"
Foto: © SC

Lierse boekte woensdag een onverhoopte zege op bezoek bij Westerlo in de kwartfinale van de Cofidis Cup. Thomasz Radzinski besliste de derby van de Kempen met een late goal. "Al blijft het nog wel zoeken met de nieuwe coach."

Radzinski liet op het uur al de kans liggen, na een duidelijke fout van Westerlo-verdediger Wouter Corstjens, op de voorsprong voor Lierse. Enkele minuten voor affluiten zette hij dat recht door knap en koelbloedig de 1-2 binnen te werken. "We waren gekomen voor één doelpunt", zegt de aanvaller van Lierse. "Nu hebben we er zelfs twee."

"Het is leuk dat we nu winnen, maar de competitie blijft het belangrijkste voor ons. Ik zou de beker zo willen inruilen voor zes punten", aldus Radzinski. "Al is dit wel een leuke bonus."

In de competitie wil het niet vlotten voor Lierse terwijl ze na deze zege dicht bij een halve finale staan in de beker van België. "De beker is een vreemde competitie. Het was vandaag ook weer een interessante wedstrijd. Al is het nog wel wat zoeken bij ons met de nieuwe coach."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties