De Ceulaer: "Eindelijk het geluk aan onze kant"

Nico Wieme
| 2 reacties
De Ceulaer: "Eindelijk het geluk aan onze kant"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een lucky goal kroonde Benjamin De Ceulaer nog maar eens tot matchwinnaar bij Lokeren. De pocketspits had er geen moeite mee toe te geven dat de drie punten gevleid waren, maar vond wel dat het geluk ook eens aan Lokerens kant mocht zijn.

In het begin van de tweede helft scoorde Benjamin De Ceulaer met een reflex ietwat gelukkig de 2-1. Dat bleek genoeg om de drie punten nog eens op Daknam te houden. "Ik stond op de juiste plaats. De bal kwam in mijn richting en met een reflex kon ik die in doel deviëren. Eindelijk hebben we eens het geluk aan onze kant. We hebben al twee weken tegenslag gehad. Ik hoop dat we nu op dit tempo kunnen doorgaan."

Lokeren begon de competitie met een drie op vijftien en had in de voorbije vijf matchen evenveel punten vergaard. "Toch heeft de trainer (Peter Maes, red.) de druk weggenomen. Hij zei dat we lekker moesten voetballen. Na de 2-1 hebben we het nog flink moeilijk gekregen tegen dit Cercle."

Play-off 1

Dankzij deze zege verstevigt Lokeren zijn plaats in de top zes. "We doen een uitstekende zaak. We hebben een rechtstreekse concurrent teruggeslagen. We zullen wel zien waar we eindigen. Laat het ons match per match bekijken", aldus nog De Ceulaer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties