Lepoint: "Ja, we hadden iets gedronken"

Jarryd Naegels
| 44 reacties
Lepoint: "Ja, we hadden iets gedronken"
Foto: © SC

Cristophe Lepoint doet in de kranten zijn verhaal over zijn verkeersongeval. De Gent-middenvelder zal maanden out zijn. "Het was een jaar geleden dat ik nog was weggeweest."

Lepoint en zijn ploegmaat Sébastien Bruzzese knalden maandagochtend omstreeks 11 uur op een vrachtwagen. Beide Gent-spelers waren  zondag na de 1-1 tegen STVV nog een stapje gaan zetten. "Het was al een jaar geleden dat ik nog was uitgegaan", zucht Lepoint in de kranten.

Volgens de dokters heeft hij heel veel geluk gehad. "Ik lag te slapen toen de crash gebeurde. Wanneer ik plots wakker werd, moest de brandweer me uit de auto bevrijden. Ik heb heel veel chance gehad. Ik had erin kunnen blijven."

Lepoint zijn seizoen is nu voorbij. De middenvelder liep namelijk een scheenbeenbreuk op. "Ik heb nog steeds veel pijn. Het is echt jammer dat dit me moet overkomen want ik was net terug na mijn zwaar kruisbandletsel. Ik wil dit nu zo snel mogelijk achter mij laten."

De club gaf ondertussen al te kennen dat beide spelers zich aan een sanctie mogen verwachten. "Ik voel me niet schuldig, maar ik heb wel spijt. We hebben echter geen misbruik gemaakt. Zowel ik als Séba (Bruzzese, red.) waren niet dronken. We hadden wel iets gedronken in Carré, maar daarna zijn we iets gaan eten in Brussel. Séba blies 0,50 promille: dat is misschien twee pintjes te veel."

"Ik weet dat ik een reputatie heb van stapper. Sinds ik mijn vriendin Pauline ken, ben ik echter veranderd. Het was de laatste keer dat ik uitging. Ik heb wel spijt, maar het is nu eenmaal zo. Ik moet aan mijn toekomst denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties