Tisza: "Sorry dat ik die kans miste"

Tisza: "Sorry dat ik die kans miste"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tibor Tisza mocht zijn eerste minuten bij STVV rondmaken tegen Anderlecht. Wel moest de Hongaar in ondankbare omstandigheden invallen.

"We stonden reeds 1-0 achter en waren net met tien gevallen. Ik ken makkelijkere omstandigheden om je debuut te maken", lachte de Hongaar die zich zelfs verontschuldigde voor de kans die hij mist. "Sorry dat die er niet in zat, maar dit is nog maar mijn eerste match. Ik schoot, maar de keeper lag goed in de weg."

Door de schorsing van Odoi ziet Brepoels zich bijna gedwongen Tisza volgende week tegen Eupen er vanaf het begin in te werpen. "Ik hoop het in ieder geval. Volgende week moeten we winnen. Op Anderlecht is het enkel een bonus als je iets kan meepikken. Nu zal ik mijn conditie kunnen testen. Die is nog niet optimaal, maar geef me nog twee weken training."

Tisza kwam op het veld ook zijn landgenoot Roland Juhasz tegen. "We hebben wat gepraat ja. Ik ken hem vrij goed, want bij de nationale ploeg spelen we ook samen. Ik ben blij voor hem dat hij een goede wedstrijd speelde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties