De Wolf over Brussels: "Kwaliteit is er, nu nog de mentaliteit"

De Wolf over Brussels: "Kwaliteit is er, nu nog de mentaliteit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel De Wolf werd gisteren aangesteld als nieuwe trainer van FC Brussels. De man staat bekend om zijn ijzeren discipline, iets dat deze ploeg wel kan gebruiken.

"Ik weet waar ik aan begin en ik geloof er nog voor 100 procent in, anders had ik deze taak niet aanvaard", aldus de 53-jarige De Wolf. "In deze groep zit zeker voldoende kwaliteit. Alleen de juiste mentaliteit zag ik niet altijd tijdens de wedstrijden. Elke match wordt nu een veldslag. Ik wil zien dat de spelers hun mouwen opstropen en hun trui nat maken", zegt De Wolf in HLN.

En de spelers mogen zich aan het één en ander verwachten. De kantjes aflopen zal er niet meer bij zijn. "Vanaf vandaag gaan we er duchtig de pees opleggen, de speeltijd is al lang voorbij. Iedereen moet dat beseffen. Ik wil de jongens helpen hun vertrouwen terug te krijgen. Het mag duidelijk zijn dat een aantal jongens in een vertrouwenscrisis zitten. Daarom zal ik deze week ook individuele gesprekken houden. Gelukkig is de match pas zondag zodat we een dag extra hebben om ons voor te bereiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties