Lepoint: "Besteed geen aandacht aan commotie"

Fabian Morren
| 7 reacties
Lepoint: "Besteed geen aandacht aan commotie"
Foto: © SC

Er was heel wat te doen rond het ongeval van Christophe Lepoint. Intussen heeft de middenvelder van AA Gent het ziekenhuis mogen verlaten en kan hij aan een lange revalidatie beginnen.

Lepoint heeft nog wel veel pijn. "Ik voel het nog altijd serieus in de kuit", zegt hij in HNB. "Het belangrijkste is nu dat ik naar huis kan. Dat is toch weer een stap voorwaarts."

Lepoint wil de moeilijke periode nu snel vergeten. "Ik onthoud dat er heel veel mensen langs zijn geweest om mij een hart onder de riem te steken."

Onder meer ook ex-ploeggenoten steunden Lepoint. "Olufade is speciaal uit Charleroi overgekomen, ook Habibou was hier. De eerste dagen had ik mijn gsm niet binnen bereik, maar had ik wel een internetaansluiting via mijn pc. Langs die weg kreeg ik heel veel steunbetuigingen."

"Ik heb natuurlijk van de commotie gehoord", geeft de Buffalo aan. "Zelf heb ik toch geprobeerd om daar zo weinig mogelijk aandacht aan te besteden. Ik zit nu vooral zwaar in met de sportieve gevolgen. Na al die maanden revalidatie mocht ik eindelijk mijn comeback maken en die verliep vlot. Plots ben ik weer voor lange tijd out. Voor mij telt maar één ding: zo snel mogelijk terugkeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties