Gattuso gaat volledig door het lint

Fabian Morren
| 38 reacties
Gattuso gaat volledig door het lint
Foto: © SC

Gennaro Gattuso heeft na de Champions League-wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham een kopstoot uitgedeeld aan de assistent-coach van de bezoekers.

De middenvelder van AC Milan kreeg het tijdens de wedstrijd al aan de stok met Jordan, de assistent-trainer van Tottenham. Na het laatste fluitsignaal trok hij naar de bank van de Engelse club. Leden van de technische staf en spelers moesten de Italiaan in bedwang houden.

Gattuso mag zich aan een schorsing en een boete van de UEFA verwachten. Hij was overigens al geschorst voor de terugwedstrijd.

De speler beseft dat hij in de fout ging. "Ik wil mijn excuses aanbieden en neem alle schuld op mij", zei hij. "Ik ging door het lint na een woordenwisseling met Jordan."

Tottenham-coach Harry Redknapp was onder de indruk van het incident. "Ik begrijp niet dat het zo ver is kunnen komen. Ik weet niet eens waarom die twee begonnen te bekvechten."

"Hij raakte al wat gefrustreerd tijdens de wedstrijd en verloor zijn zelfbeheersing volledig na de match", vervolgde de oefenmeester "Hij duwde zijn hoofd in het gezicht van Joe, het was echt krankzinnig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties