Reynders: "We waren rond met Odoi, Kums en Mujangi-Bia"

Jelle Vereecke
| 30 reacties
Reynders: "We waren rond met Odoi, Kums en Mujangi-Bia"
Foto: © SC

Vanavond neemt Sporting Lokeren het in een inhaalmatch in 't Kuipke op tegen Westerlo. De Waaslanders missen echter negen spelers voor deze confrontatie.

Willy Reynders had graag nog twee à drie versterkingen gehaald in de winterstop. "We hebben deze winter gewacht op de nieuwe investeerders om transfers te doen, maar de deal is niet rondgeraakt", aldus de sportief directeur in HLN. "Het blijft maar aanslepen. Mijn huiswerk was nochtans af. Wij waren rond met Odoi, Kums en Mujangi-Bia. Uiteindelijk is alleen Finnbogason gekomen."

Als ik had aangedrongen, had ik de voorzitter zeker kunnen overtuigen", gaat Reynders verder over de gemiste aankopen. "Ik weet hoe Lambrecht is in euforische tijden, maar ik vond dat deontologisch niet eerlijk. Hij heeft dit seizoen al zo veel gedaan: tien jeugdspelers een contract gegeven, bij heel wat jongens het contract opgewaardeerd..."

Reynders gelooft wel nog dat Lokeren play-off 1 zal halen. "Ik denk ook dat Mechelen er bij zal zijn. Standard is onze grootste concurrent, maar ik geloof dat wij het gaan halen. Lokeren gaat nog zeven punten pakken, dat betekent dat Standard er acht nodig heeft. Tegen Gent, Mechelen, Club, Charleroi en GBA wordt dat niet evident."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties