Leko: "Fier ooit voor Club gespeeld te hebben"

Nico Wieme
| 16 reacties
Leko: "Fier ooit voor Club gespeeld te hebben"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Leko keerde terug naar het Jan Breydelstadion en genoot van de sfeer in het stadion. De Kroaat had niets dan lof over voor zijn ex-ploeg en voor de fans van blauw-zwart. “Ik ben fier dat ik ooit deel heb uitgemaakt van deze club.”

“Natuurlijk ben ik niet gelukkig”, trapte Ivan Leko een open deur in. “Dat Mechelen verliest, interesseert mij niet. We moeten enkel naar onszelf kijken. Lokeren speelde hier een goede match, zeker na de rust. Club is echter een hecht blok, met een aantal technisch sterke spelers. Het was echter mogelijk om hier een punt te pakken. We creëerden veel gevaar in de box. De laatste pas was echter niet altijd zuiver.”

In de loop van de tweede helft haalde Peter Maes zijn dirigent naar de kant. “De coach doet wat hij denkt te moeten doen. Langs de lijn kan hij de match goed analyseren. Het was een tactische wissel en dat aanvaard ik. Bij Lokeren telt enkel de ploeg.”

Fantastisch Club

Daarna trok Leko het wierookvat richting zijn ex-ploeg open. “Het is moeilijk om dit Club te verslaan. De laatste maanden spelen ze echt goed en halen ze mooie resultaten. Volgens mij gaan zij sterk eindigen in Play-off 1. Kampioen zullen ze niet meer worden, maar een Europees ticket halen ze zeker. Hun publiek is fantastisch. Ik ben fier dat ik ooit deel heb uitgemaakt van deze club. Ik hoop hier ooit terug te keren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties