Akpala: "Hopelijk kan ik blijven scoren"

Nico Wieme
| 9 reacties
Akpala: "Hopelijk kan ik blijven scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joseph Akpala vond net als vorige week tegen Zulte Waregem de weg naar doel en was daar achteraf zeer blij mee. De Nigeriaan maalt er niet om dat de competitie nu een weekje stil ligt. “De rust is welgekomen na enkele hectische weken.”

“Ik hoop dat ik kan blijven scoren”, grapte een opgetogen Joseph Akpala. “Dat is goed voor de ploeg. Mijn doelpunt was de bekroning van een bijzonder mooie aanval en een schitterende voorzet van Ivan Perisic. Ik ben echt heel blij dat we de punten thuis gehouden hebben.”

Club had een taaie klant aan Lokeren. “Zij speelden heel goed in positie. Voor de rust zochten we lang naar de opening. We zijn dan goed uit de kleedkamer gekomen en hebben snel de 2-0 gescoord. Nadien lieten we Lokeren terug in de match komen. Nu volgt er een weekje rust. Dat zal deugd doen. Daarna moeten we proberen om punten te pakken op Standard.”

Afwezigheid Vargas

De Nigeriaan vindt niet dat Club te afhankelijk is van Ronald Vargas. “Ronald is belangrijk voor onze ploeg, maar we kunnen zijn afwezigheid zeker opvangen. We hebben een ruime kern van meer dan twintig spelers die het allemaal verdienen om te spelen. Iedereen doet gewoon zijn best.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties