"Stijnen stuurde lastermails en verheerlijkte zichzelf"

"Stijnen stuurde lastermails en verheerlijkte zichzelf"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het 'frequent onprofessioneel gedrag' van Stijn Stijnen is onthuld. VRT-journalist Peter Vandenbempt wist op de radio te vertellen dat Stijnen het zichzelf omogelijk maakte door een aantal mails te versturen waarin hij het bestuur en zijn collega's op de korrel nam.

Zo zou de doelman verschillende mails naar internetfora verstuurd hebben waarin hij zichzelf verheerlijkte en een lastercampagne begon tegen concurrenten Colin Coosemans en Geert De Vlieger.

"De club lichtte zondag de spelers en sportieve staf in omdat ze daar recht op hebben en anders toch te weten zouden komen", vertelde Vandenbempt. "Het was allemaal vrij onschuldig begonnen met valse namen en emailadressen waarmee Stijnen over het internet zichzelf verheerlijkte."

"Maar dat is geëscaleerd in een campagne tegen Geert De Vlieger. Het was een publiek geheim dat het tussen Stijnen en De Vlieger niet echt boterde."

"Maar ook Colin Coosemans werd een doelwit. En dat zou in een van de volgende thuiswedstrijden hebben moeten uitmonden in een climax: een oproep om naar het stadion te komen met spandoeken tegen Coosemans en het nieuwe sportieve beleid."

"Nu, De Vlieger is 39 en zal er wel boven staan. Maar Coosemans is jong, onschuldig en een veelbelovende doelman."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties