Arnesen: "Hamburg heeft veel mogelijkheden"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Arnesen: "Hamburg heeft veel mogelijkheden"
Foto: © SC

Frank Arnesen (foto) kijkt uit naar zijn nieuwe job als technisch directeur bij Hamburg SV. "Deze club heeft heel veel mogelijkheden", aldus de Deen die vanaf 1 juli van dit jaar in dienst treed bij die Rothosen.

Frank Arnesen wil een succesverhaal schrijven bij Hamburg SV. "We moeten een gezamenlijk doel nastreven hier. Als dat niet geberut, zal het nooit werken. Iedereen moet de trots hebben om voor zo'n prachtige club als Hamburg te mogen werken. Dat is momenteel niet het geval", aldus de Deen op de website van de club.

Arnesen wil dat zijn nieuwe collega's zich voor de volle 100 procent zullen inzetten voor de club. "De selectie, de technische staf en het bestuur moeten alles geven om van deze club weer een echt succesverhaal te maken. Deze club heeft echt een pak mogelijkheden. Ze heeft een fantastische schare fans, ligt in een grote stad en het is een Traditionsverein. Als je alles zo bij elkaar bekijkt, kan ik toch besluiten dat er veel verbetert kan worden. De mogelijkheden zijn er in ieder geval", besluit de voormalige technisch directeur van PSV Eindhoven en Chelsea.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties