Gillet: "We hoeven niet beschaamd te zijn"

Gillet: "We hoeven niet beschaamd te zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht was een paar maatjes te klein voor Ajax. Guillaume Gillet moest tijdens de wedstrijd van het middenveld naar de rechtsback verhuizen, maar op dat moment was het kalf al verdronken.

Gillet vertelt wat er leefde in de groep. "We wilden revanche voor vorige week, maar wisten dat het enorm moeilijk zou worden. Als we nu één keer als eerste hadden gescoord, was het misschien een andere zaak geweest."

"Ik weet niet wat we nog meer konden doen. Ik weet dat de supporters nu teleurgesteld zijn, maar je mag er zeker van zijn dat  we nog met de nodige motivatie aan de aftrap verschenen. Het is sowieso altijd een plezier om in zo'n stadion te mogen spelen."

Gillet trok zich op aan enkele positieve punten. "In de tweede helft liep het beter, maar wel zonder grote kansen af te dwingen. Daar maak ik me wat ongerust over: we hebben het al een paar weken heel moeilijk om te scoren. Maar daarvoor hoef je niet naar één persoon te kijken, het is het collectief dat faalt."

"We hoeven niet beschaamd te zijn. Ok, we hebben Ajax geen pijn kunnen doen, maar we hebben er wel de ploeg voor. Dat hebben we thuis het eerste halfuur bewezen. Nu ja, het vrije weekend zal ons misschien deugd doen. Ik hoop het in ieder geval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties