Tioté verlengt bij Newcastle tot 2017

Maarten Van Bever
| 8 reacties
Tioté verlengt bij Newcastle tot 2017
Foto: © SC

Newcastle United en Cheik Tioté gaan voor lange tijd met elkaar door. De oud-speler van Anderlecht, die in zijn eerste seizoen in Engeland een fantatische indruk maakt, tekende vandaag een contract tot de zomer van 2017.

Newcastle plukte de 24-jarige Tioté afgelopen zomer voor vier miljoen euro weg bij het Nederlandse FC Twente. In de afgelopen maanden bewees de Ivoriaan meteen al dat hij die transfersom meer dan waard is.

"Cheik is dit seizoen al van immens belang geweest, hij is het precies het type speler dat ik in mijn ploeg wil hebben", zegt een dolgelukkige manager Alan Pardew. "Hij is fantastisch, zowel op het veld als in de kleedkamer. Tioté heeft nu al bewezen dat hij op zijn positie één van de beste van de competitie is." 

Ook Tioté zelf toont zich heel tevreden over de contractverlenging. "Het spelen in de Premier League is beter dan ik ooit had durven hopen. Dit is een geweldige club en de fans zijn briljant. Ik heb nog nooit zoveel support mogen ervaren", besluit de Ivoriaan, die in de winter nog werd gelinkt aan een transfer naar Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties