Brys: "Gelukkig is het bij 3-0 gebleven"

Brys: "Gelukkig is het bij 3-0 gebleven"
Foto: © SC

Marc Brys kon niet anders dan toegeven dat zijn ploeg meer dan een maatje te klein was voor een sterk Standard. "De vroege tegengoal verlamde ons", aldus de KVM-coach.

"Met de terugkeer van mensen als Defour en Berrier heeft Standard aan vertrouwen gewonnen", analyseerde Brys. "Ze zijn nog niet op hun top, maar gewoon hun aanwezigheid doet al veel. Ons middenveld werd gewoon overlopen na de vroege tegengoal. Dit noem ik dus een logische uitslag tegen een sterk en slim Standard. Gelukkig voor ons is het bij 3-0 gebleven."

De eerste goal van Witsel volgde uit een dom balverlies op het middenveld. "Niet alleen die goal, maar de eerste vier kansen voor Standard volgden uit balverlies bij ons. Dat is spijtig. We moeten dit zo snel mogelijk achter ons laten. Woensdag ontvangen we ze bij ons thuis. We zullen dan zien of we geleerd hebben. Of ik nog geloof in de beker? Ja, we staan wel 2-0 achter, maar KV Mechelen kan de beker niet zomaar laten schieten. Als we snel een doelpunt scoren, krijgen wij misschien vleugels."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties