Ferguson: "Dit is al voor het derde jaar op rij hetzelfde"

Ferguson: "Dit is al voor het derde jaar op rij hetzelfde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United verloor gisteren het uiterst belangrijk duel tegen Chelsea. Sir Alex Ferguson schuift de schuld af op de scheidsrechter.

"Toen ik zag wie de scheidsrechter was, vreesde ik voor het ergste", aldus Ferguson over referee Martin Atkinson. "David Luiz beging zowel op Chicharito als op Rooney een overduidelijke overtreding. Van die laatste overtreding stond Atkinson enkele meters verwijderd, maar hij liet gewoon voortspelen." Luiz stond al met een gele kaart achter zijn naam en scoorde ook voor Chelsea.

"Dit zijn beslissingen die de wedstrijd veranderen", gaat de manager van Man U verder. "En hij zal nog elke week mogen blijven fluiten ook. Het is nu al het derde jaar op rij dat we hetzelfde meemaken met hem."

Ook de penalty, die over de wedstrijd besliste, werd erg licht gegeven na een fout van Chris Smalling op Yuri Zhirkov. "De penalty was heel erg licht", aldus Ferguson. "Smalling had de bal veroverd, maar Zhirkov liet zijn been nog hangen. Heel lichte penalty, onvoorstelbaar!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties