Dufer: "Ik moet vanavond op tijd thuis zijn"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Dufer: "Ik moet vanavond op tijd thuis zijn"
Foto: © SC

Grégory Dufer was zaterdagavond de grote held op Stayen. Met een weergaloze knal in de kruising schonk hij STVV de drie punten. De Kanaries vliegen over Germinal Beerschot en zet een grote stap richting het behoud.

“Dit is een hele grote opluchting”, lacht Dufer. “Zowel voor mezelf als voor de ploeg. Mathematisch zijn we nog niet zeker van de redding, maar dit is wel een hele grote stap in de goede richting. Als we nu op Zulte Waregem nog iets kunnen rapen, zit het wel goed.”

“Het was zwaar om de voorbije weken alsmaar te verliezen, maar vandaag hebben we een uitstekende mentaliteit en een groot hart getoond. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Hopelijk kunnen we nu nog iets tonen in play-off 2.”

Dufer speelde geen grootse wedstrijd, maar liet met een knap doelpunt in de zestigste minuut wel het stadion ontploffen. “Ik heb alles wat ik in mij had in dat schot gelegd. Je weet nooit of hij erin gaat. Toegegeven, je moet wel wat geluk hebben. Morgen vliegt die bal misschien in de tribune.”

En gaat Dufer samen met de Truienaars carnaval vieren? “Nee, morgen wordt mijn dochter drie jaar en we geven een feestje voor haar. Ik moet vanavond dus op tijd thuis zijn. Dit doelpunt is wel al een mooi cadeau voor haar, al zal zij liever iets anders krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties