Haalt Standard Play-Off 1?

Michiel Derwael
| 116 reacties
Haalt Standard Play-Off 1?
Foto: © SC

Vanavond staat de topper tussen Standard en Club Brugge op het programma. De Rouches kunnen de drie punten goed gebruiken in de strijd voor Play-Off 1. Bij winst wippen ze over KV Mechelen naar de zesde plaats.

Standard moet in eigen huis de drie punten thuis houden  in de race voor Play-Off 1. Bij winst klimmen ze over Mechelen naar de zesde plaats. Sinds de rentree van Steven Defour draaien de Rouches op volle toeren.  Standard-coach Dominique D'Onofrio kan voor de topper geen beroep doen op verdediger Kanu. Hij wordt vervangen door Boukhriss.

Club Brugge kan niet rekenen op Karel Geraerts. De middenvelder, ex-Standard, moet een schorsingsdag uitzitten. Coach Adrie Koster heeft daarbuiten zijn voltallige kern tot zijn beschikking. Het is van het seizoen '04-'05 geleden dat de Bruggelingen op Sclessin konden winnen. Club nadert bij winst tot op tien punten van de leiders en op drie van AA Gent.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Beide ploegen hebben bij winst goede vooruitzichten. Standard klimt naar de zesde plaats, die recht geeft op Play-Off 1. Club kan de kloof dichten bij de top drie.

 U kan de wedstrijd hier live volgen.

Opstellingen

 Standard: Blazic, Ciman, Opare, Pocognoli, Mangala, Leye, Carcela, Defour, Van Damme, Witsel en Tchité.

 Club Brugge: Coosemans, Donk, Hoefkens, Simaeys, Van der Heyden, Van Gijseghem,  Dirar, Odjidja, Perisic, Akpala en Blondel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties