Van Holsbeeck wil "waanzinnig bedrag" voor Boussoufa

Van Holsbeeck wil "waanzinnig bedrag" voor Boussoufa
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck spreekt in Het Nieuwsblad over de interesse van Terek Grozny voor Mbark Boussoufa. De manager van Anderlecht sluit een vertrek alvast niet uit.

"Alleen als de Russen nu werkelijk een waanzinnig bedrag op tafel leggen, kan het op dit moment tot een transfer komen", zegt Van Holsbeeck. "Maar in voetbal is alles te koop. Een voetbalclub blijft nog altijd een onderneming. Ik kan ermee leven dat we in de krant komen met twee nederlagen, maar niet met financiële problemen."

Boussoufa is belangrijk voor de Brusselaars, maar door het missen van de Champions League kan Anderlecht wel een financiële injectie gebruiken. "Uiteraard zou het niet plezant zijn als Boussoufa vertrekt, maar wijzelf en de Russen weten wat we willen. Zeker bij een speler die maar één jaar meer onder contract ligt, moet je het sentiment kunnen opzij schuiven. Als ze bellen kan het binnen een uur rond zijn, maar ik weet niet of dat zal gebeuren, want momenteel zijn ze nog ver verwijderd van het bedrag dat we vragen. Ze zullen serieus hun staart moeten breken, want het gaat om meer dan 10 miljoen euro. Maar ze hebben wel veel geld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties