Magath: "Jullie hebben de waarheid gezien op het veld"

Jelle Vereecke
| 3 reacties
Magath: "Jullie hebben de waarheid gezien op het veld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Schalke 04 bereikte gisteren de kwartfinales van de Champions League. Coach Felix Magath ontkent dat hij na dit seizoen moet opstappen.

Gisteren verscheen in de pers dat Felix Magath na dit seizoen moet opstappen als coach van Schalke 04. Die Königsblauen beleven een barslecht seizoen in de Bundesliga, waar ze voorlopig de tiende plaats bekleden. Dankzij de knappe Europese campagne krijgt het seizoen van Schalke echter nog wat kleur. Gisteren kreeg Magath zowel verbaal als met spandoeken steun van het publiek.

"De waarheid hebben jullie kunnen zien op het veld", verwees Magath de roddels van de pers naar de prullenmand na de kwalificatie tegen Valencia. "Ik heb een contract tot medio 2013 en ik wil die verbintenis gewoon uitdienen. Het is niet interessant wat de kranten zeggen."

"We stonden in de beginfase onder druk, maar na de vroege achterstand hadden we niets meer te verliezen", aldus Magath over de wedstrijd. "We zijn er vol voor gegaan en hebben gelukkig een goed resultaat kunnen boeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties