Odjidja: "Iedereen zit weer op dezelfde golflengte"

Fabian Morren
| 18 reacties
Odjidja: "Iedereen zit weer op dezelfde golflengte"
Foto: © SC

Vadis Odjidja wil meewerken aan de ambities van Club Brugge. "Volgend seizoen is de top een absolute must maar eerst gaan we ons concentreren op play offs 1 en Europees voetbal", zegt de middenvelder in GvA.

Club is aan een behoorlijk sterke reeks bezig. Odjidja heeft daar een verklaring voor. "Het werd rustiger op Club", vertelt hij. "Iedereen zit terug op dezelfde golflengte. Verschillende spelers verkeren in vorm en brengen de ploeg heel wat bij."

"Dat kan alleen maar positief zijn voor Club, voor play-offs 1 en de jacht op Europees voetbal", vervolgt Vadis. "De trainer bracht ook een aantal veranderingen aan. Hij verschoof een aantal pionnen. Nu klopt het allemaal beter."

Tot voor de wedstrijd op Standard had Odjidja geen basisplaats. "Natuurlijk pikte het als ik op de bank moet starten. Voorlopig moest ik daar mee leven. Op training blijf ik hard mijn best doen. Het is niet plezant maar ik loop er niet heel der dagen over te piekeren. Als de trainer me nodig heeft dan sta ik klaar."

Aan een transfer denkt Odjidja niet. "Ik heb bij Club nog een lang contract en daar heb ik best vrede mee. Al de veranderingen hier zijn positief. Bij Hamburg werkte ik al met een individuele trainer. Het maakt de spelers en de groep alleen maar sterker, want je leert sowieso veel bij: traptechnisch, positioneel. Ook als middenvelder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties