Van Hemert: "Na zo'n seizoen is de ontlading heel groot"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Van Hemert: "Na zo'n seizoen is de ontlading heel groot"
Foto: © SC

Roel Van Hemert was bijzonder gelukkig nu Lierse zeker is van het behoud in eerste klasse. "De ontlading is heel groot voor alles en iedereen binnen de club", zei hij.

"De match tegen Club Brugge was zeer belangrijk. We mochten niet te nerveus spelen en blindelings aanvallen, dus hadden we in ons achterhoofd wel rekening gehouden met een overwinning van KV Mechelen. Tien minuten voor tijd wisten we dat een gelijkspel voldoende was."

"De wedstrijd zelf was niet geweldig maar het was wel spannend. We hebben vanuit een goede organisatie gevoetbald en dat is uitstekend gelukt. Club heeft geen enkele kans gekregen."

"Er is veel gebeurd dit jaar"
Na zijn analyse van de partij tegen Club Brugge, maakte hij een analyse op van het seizoen met Lierse. "Er is heel veel gebeurd dit jaar: opstootjes in de spelersgroep, het transferbeleid en drie trainers. Het is dit seizoen alleszins nooit saai geweest", aldus Van Hemert.

"Als je zo'n seizoen met het behoud kan afsluiten, dan is de ontlading natuurlijk groot. We kunnen nu ontspannen spelen en dat zal je zien in play-off 2. Dit is goed voor de club, dit is een ontlading voor alles en iedereen rond de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties