Lukaku geblesseerd, maar ernst is nog niet duidelijk

Lukaku geblesseerd, maar ernst is nog niet duidelijk
Foto: © SC

Opschudding vandaag op training bij de Rode Duivels. Na een half rondje warmlopen moest Romelu Lukaku de training reeds staken. De spits van Anderlecht blijkt gisteren tegen Gent een spierblessure aan het dijbeen te hebben opgelopen.

Georges Leekens ziet zich in de aanloop naar de cruciale interland in en tegen Oostenrijk geconfronteerd met allerlei kleine en grotere blessures. De nieuwste en meest zorgwekkende is die van Romelu Lukaku. Eerder op de dag moest immers ook Bjorn Vleminckx reeds forfait geven. "Lukaku heeft problemen met de aanhechting van de rectus femoris (een spier aan de voorzijde van de dij, nvdr.)", zei Leekens. "Morgen gaan we verder zien als we een echo genomen hebben. Het is geen probleem dat hij hier opliep, maar gisteren in de wedstrijd. Toen stond hij echter nog warm. Vandaag voelt hij het pas echt."

Door het uitvallen van Vleminckx en de mogelijke onbeschikbaarheid van Lukaku komt de bondscoach dun te zitten in de diepe spitsen. "Toch roep ik voorlopig nog niemand op. Tegen woensdag wil ik wel nieuws hebben over Lukaku. Er kunnen zich nog redelijk wat verschuivingen voordoen. Ook voor de match tegen Azerbeidzjan kan ik zaterdag nog nieuwe jongens oproepen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties