Ogunjimi: "Niet te hoog van de toren blazen"

Ogunjimi: "Niet te hoog van de toren blazen"
Foto: © SC

Racing Genk beëindigde gisteren de reguliere competitie met een overwinning op Cercle Brugge. Het was Marvin Ogunjimi die de winning goal wist binnen te koppen.

"Cercle had voor de rust het betere spel", moest Ogunjimi toegeven. "Wij liepen vooral achter de bal en werden weggedrukt. Jelle Vossen en ik liepen veel, maar hoofdzakelijk achter verloren ballen. Frustrerend. We verbruikten veel krachten voor niets eigenlijk."

"Dat heeft de trainer aan de rust ook aangegeven", vervolgt Ogunjimi in HLN. En inderdaad, Ogunjimi bleek in de tweede helft fris voor doel. "Nochtans ben ik geen kopbalspecialist, maar het was de perfecte voorzet. Ik sprong perfect en raakte de bal ook perfect."

"Eindigen we als tweede, dan eindigen we als tweede. Eindigen we als eerste, dan maar als eerste. Natuurlijk is het mijn droom om kampioen te spelen. Maar laat ons niet te hoog van de toren blazen. We zullen wedstrijd per wedstrijd aanpakken en aan het einde van de rit zullen we wel zien waar we staan", aldus een rustige Marvin Ogunjimi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties