Lierse wint oefenpot tegen Willem II

Lierse heeft donderdag een oefenpot tegen Willem II met 1-2 gewonnen. Victor Bernardez en Dodo Elgabas zorgden voor de doelpunten.

Trond Sollied deed het in Tilburg zonder internationals Gaxa, Claasen, Kawashima en Gilberto. Ook Sels (hamstrings), Sonck (enkel), Radzinski (rust), Frans (knie), Mathisen (hamstrings), Maric (adductoren) en Vandooren kwamen niet in actie.

Maceo Rigters zette de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong, maar Bernardez, op strafschop, en Elgabas zetten de scheve situatie na de rust recht. Sollied liet de jongeren Claes, Vets en Adensya proeven van de eerste ploeg.

De spelers krijgen nu vrij tot dinsdag. Dan staat om 13 uur de eerste training voor Play-Off 2 op het programma. Lierse opent op 2 april met een wedstrijd op Cercle Brugge.

Opstelling Lierse: Arason, Thompson ('46 De Wree), Bernardez ('66 Vets), Dequevy, Elgabas ('48 Adensaya), Mensah, Cavens ('46 Thiebaut), Ayew, Wahed ('70 Claes), Van Hemert, Andreasson