Van der Heyden: "Club en ik gaan als vrienden uit elkaar"

Melissa Maes
| 27 reacties
Van der Heyden: "Club en ik gaan als vrienden uit elkaar"
Foto: © SC

Peter Van der Heyden neemt op het einde van het seizoen afscheid van Club Brugge. De linkerflankverdediger had een contract van anderhalf seizoen met een optie voor een extra jaar, maar blauw-zwart heeft besloten om die optie niet te lichten.

Peter Van der Heyden speelde in 2000 tot 2005 al eens voor Club Brugge. Toen vertrok de verdediger naar de Duitse Bundesliga waar hij de kleuren verdedigde van Vfl Wolfsburg en FSV Mainz. Begin 2010 kwam 34-jarige man uit Aalst terug naar het Jan Breydel-stadion.

“We gaan als vrienden uit elkaar, want dit blijft toch nog altijd mijn club. Ik ben straks 35 en hoop met Club nog fantastische Play-Offs te spelen. Het zou mooi zijn om hier als afscheid nog minimaal voor Europees voetbal te zorgen. Ik voel me zeker nog fit genoeg om op het hoogste niveau mee te draaien”, aldus Peter Van der Heyden.

Club Brugge wenst te benadrukken dat Van der Heyden een modelprof was. “We nemen afscheid met enorme waardering voor zijn carrière en dankbaarheid voor zijn prestaties op en naast het veld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties