Koster: "Groep is volwassener en rijper geworden"

Jelle Vereecke
| 63 reacties
Koster: "Groep is volwassener en rijper geworden"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge zou wel eens de ploeg van de play-offs kunnen worden. Blauw-zwart speelde een knappe terugronde en lijkt helemaal opgeladen voor de titelstrijd. "Ik durf mikken op de top twee", aldus Adrie Koster.

"De ambitie is Europees voetbal", zegt Adrie Koster in HLN. "En misschien zit er nog meer in. Ik durf mikken op de top twee. We moeten het wedstrijd per wedstrijd nemen, maar het wordt straks héél interessant. De beste zes ploegen van België samen in één poule, dat moet vuurwerk geven. Ik denk dat we allemaal aan mekaar gewaagd zijn."

"Mijn ploeg heeft een evolutie doorgemaakt", vindt de Club-trainer. "Mijn spelers zijn volwassener en rijper geworden. Natuurlijk ga je nu naar Dirar verwijzen. Maar ook al gebeurt er wel nog een keer iets, in zijn totaliteit is deze groep volwassener geworden."

"Nabil heeft zijn straf uitgezeten en zijn excuses aangeboden", komt Koster nog even terug op het geval-Dirar. "Ik ben niet haatdragend en ik had geen reden om hem langer bij de beloften te houden. Ik liet me niet leiden door sportieve overwegingen in die beslissing. Maar ik ga natuurlijk altijd voor de beste ploeg. Wie zijn plaats verdient, speelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties