Coosemans: "Logisch dat Club er nog doelman wil bijhalen"

Coosemans: "Logisch dat Club er nog doelman wil bijhalen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Colin Coosemans is de opkomende man bij Club Brugge. Deze week besliste de club nog om Glenn Verbauwhede niet terug te halen om het 18-jarige talent alle kansen te geven.

Toch is er sprake van Jean-François Gillet, doelman van de Rode Duivels. "Ze zullen wel iemand aantrekken. Is het Gillet niet, dan zal het een andere goede doelman zijn", zegt de goalie in Het Nieuwsblad. "Dan is het aan mij om daar een vruchtvolle samenwerking mee aan te gaan. Het is logisch dat Club er een ervaren doelman bij zal halen. Op het einde van het seizoen ga ik misschien 25 matchen gespeeld hebben. Dhoest nog nul. Met zo'n duo kan je het seizoen niet beginnen."

De commotie rond Stijn Stijnen draaide voor Coosemans goed uit. 'Voor mij heeft het alleen veranderd dat er een keeper minder was in de rij voor mij. Toen Stijnen hier was, haalde ik veel positieve energie uit de dingen die hij vertelde in de media. Volgens Karel Geraerts meende hij die dingen ook. De dag dat hij vertrok, heb ik dat hoofdstuk afgesloten en ging ik verder met mijn carrière. Je kan er niet bij blijven stilstaan. Ik heb geen probleem met Stijn. Hij mag me altijd bellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties