Komt Ronaldo aan de aftrap tegen Tottenham?

Michiel Derwael
| 1 reacties
Komt Ronaldo aan de aftrap tegen Tottenham?
Foto: © SC

Dinsdag staan in de kwartfinale van de Champions League twee wedstrijden op het programma. Real Madrid neemt het in eigen huis op tegen Tottenham en Schalke 04 gaat op bezoek bij Inter Milan. De Madrilenen recuperen Cristiano Ronaldo, maar moeten Benzema missen.

Real verloor afgelopen week in eigen huis van Gijon en heeft iets recht te zetten. Cristiano Ronaldo zit na twee weken afwezigheid terug in de kern. Mogelijk start de Portugese sterspeler in de basis. Karim Benzema blesseerde zich tijdens een interland en geraakt niet fit voor het duel. Kaka en Di Maria worden ook opgenomen in de kern

Tottenham-coach Harry Redknapp kan beroep doen op zijn volledige kern. Het is uitkijken naar Bale en Van der Vaart, die terugkeert naar zijn oude werkgever.

Internazionale – Schalke 04

Inter heeft nog iets recht te zetten na de nederlaag tegen AC Milan. Coach Leonardo hoopt dat zijn mannen gaan terugslaan tegen Schalke 04. De Braziliaan kan geen beroep doen op de geschorste verdediger Lucio. Zijn plaats wordt ingenomen door Cordoba of Chivu. Bij de Duitsers zijn er geen afwezigen.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Real Madrid en Inter zijn favoriet. Tottenham en Schalke kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Real Madrid de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 205.5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Inter wint u 232.5 euro.

Durft u wedden dat Tottenham wint, dan scoort u 1050 euro bij Bwin. Als u wedt op Schalke, dan ontvang je 862.5 euro

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties