Wereldgoal Stankovic verbleekt naast 2-5-verlies

Melissa Maes
| 34 reacties

Internazionale verliest thuis met 2-5 van Schalke 04. In de eerste helft ging het nog gelijk op, maar in de tweede helft trok de Duitse ploeg het laken naar zich toe.

INTERNAZIONALE – SCHALKE 04 2-5

Dejan Stankovic opende na 26 seconden de score met een prachtige volley uit de middencirkel voor Internazionale. In de zeventiende minuut maakte bezoeker Joel Matip gelijk.

Inter-trainer Leonardo nam het zekere voor het onzekere en haalde Stankovic van het veld die geel kreeg. Tien minuten later stonden de Italianen weer op voorsprong dankzij Diego Milito. Het was Edu die de Duitsers voor rust opnieuw gelijk bracht.

In de tweede periode kwam Internazionale snel achter. Raul maakte in de 53ste minuut de 2-3. Andrea Ranocchia maakte vier minuten later een pijnlijke blunder en scoorde in eigen doel.

Het prachtig doelpunt van Stankovic verdween als sneeuw voor de zon, want in geen tijd walste Schalke over Inter. In de 62ste minuut kreeg Cristian Chivu ook nog een tweede gele kaart waardoor de Nerazzurri met z’n tienen verder moest. Edu trapte het vijfde doelpunt voor de Duitsers binnen.