Michel Preud'homme en Twente tegen "klein Barça"

Fabian Morren
| 6 reacties
Michel Preud'homme en Twente tegen "klein Barça"
Foto: © SC

Vanavond worden ook de heenwedstrijden van de kwartfinales in de Europa League afgewerkt. Er zijn nog twee Nederlandse clubs in de running: Twente en PSV.

Michel Preud'homme staat met Twente voor een hele uitdaging. De Tukkers spelen bij Villarreal, dat eerder in de groepsfase nog te sterk was voor Club Brugge. "Ik vind dat Villarreal het "kleine" Barcelona is", zegt Preud'homme.

Twente is volgens de coach straks de underdog. "Wanneer je tegen een Spaanse ploeg speelt, dan is die altijd de favoriet. Maar we zullen hun zwakke punten proberen uit te buiten."

PSV staat voor een lastige trip naar Benfica. De Portugezen zagen de titel al naar Porto gaan en dus wordt de Europa League het hoofddoel. 

Benfica is overigens niet de enige Portugese club bij de laatste acht. Ook Braga en Porto zijn er nog steeds bij. Braga schakelde in de vorige ronde Liverpool uit en trekt nu naar Dinamo Kiev. Porto ontmoet Spartak Moskou.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Dinamo Kiev, Villarreal, Porto en Benfica zijn duidelijk favoriet. Een gokje op Twente, Braga, Spartak Moskou en PSV daarentegen kan u een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Porto de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 202,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Spartak Moskou wint u 1125 euro.

Steekt Dinamo Kiev de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 225 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Braga wint u 937,5 euro.

Steekt Villarreal de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 240 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Twente wint u 787,5 euro.

Steekt Benfica de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 250,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van PSV wint u 712,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties