Filipovic: "Jammer voor de supporters"

Jelle Vereecke
| 9 reacties
Filipovic: "Jammer voor de supporters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iedereen in Aalst keek afgelopen weekend uit naar het kampioenenfeest van 'den Iendracht'. Als het won, was het immers kampioen. Maar Racing Waregem en een gemiste penalty gooiden roet in het eten.

Racing Waregem won met 1-0 van Eendracht Aalst. Hoewel het een thuismatch betrof voor Waregem, vond de wedstrijd uit veiligheidsoverwegingen plaats in Aalst. Daar maakte iedereen zich op voor een feestje, maar er werd dus niet gewonnen. Een kwartier voor tijd had Predrag Filipovic gelijk kunnen maken vanop de stip, maar de kapitein van Aalst trapte naast.

"Indien ik de strafschop had benut, winnen we de wedstrijd", zegt een ontgoochelde Filipovic in HLN. "Dat was een cruciale fase. Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen en het is fout gelopen. Plezant is dat niet, maar ik heb wel de troost dat we nog drie kansen hebben om de titel te pakken. We hebben ons lot in eigen handen."

"We hadden voor onze supporters graag vanavond de titel gepakt", aldus Filipovic. "Ze zorgden voor een unieke sfeer zoals destijds in eerste nationale. Het klopt niet dat we vooraf te veel met het titelfeest in ons hoofd zaten. Het ontbrak ons gewoon aan een tikkeltje geluk om te scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties