Juhasz: "Ik voel dat iedereen tegen ons is"

Juhasz: "Ik voel dat iedereen tegen ons is"
Foto: © SC

De verdediging van Anderlecht moet de laatste maanden zware klappen incasseren. In de laatste twee wedstrijden kregen ze er zes in het bakje. Roland Juhasz wordt er bijna wanhopig van.

Juhasz vindt vooral dat Anderlecht geviseerd wordt. "Voor het eerst in de zes jaar dat ik voor Anderlecht speel, voel het aan alsof iedereen tegen ons is", aldus Juhasz. Is iedereen dan de scheidsrechters? "Ik bedoel echt iedereen. Ook jullie journalisten hier allemaal. Ik praat niet graag over de scheidsrechter, maar jullie hebben de match vandaag ook gezien. Dat het geen penalty was, had hij nu toch wel moeten zien? Iedereen had het gezien."

"Twee weken op rij krijgen we een penalty tegen, net voor de rust, die er eigenlijk geen is", schudde Juhasz berustend het hoofd. "Iedereen maakt fouten, maar er is een limiet. En die is nu bereikt. En nu wordt er natuurlijk weer over een crisis gepraat. Bij Anderlecht is het al crisis als we één keer verliezen, maar dezelfde mensen die je dan bekritiseren zijn de eerste om je te feliciteren als je wint."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties