Cartier: "Volgend seizoen geen trainer van Charleroi"

Cartier: "Volgend seizoen geen trainer van Charleroi"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Albert Cartier werd woensdag ontslagen bij zijn club Eupen. Dat ontslag kwam geheel onverwacht, ook voor de Fransman zelf. Er doen geruchten de ronde dat Cartier gesproken zou hebben met Charleroi-voorzitter Bayat.

De reden voor het ontslag van Albert Cartier is dus dat hij de regels van de ethiek aan zijn laars gelapt zou hebben. De Fransman zou in volle degradatiestrijd gesproken hebben met voorzitter Abbas Bayat van Charleroi, de tegenstander van Eupen in play-off III.

"De geruchten over contacten met Charleroi over volgend seizoen zijn onaanvaardbaar", reageert Cartier nu in een communiqué. "En het is nog surrealistischer dat ik afgelopen week een ontmoeting zou gehad hebben met Charleroi-voorzitter Bayat. Deze lasterpraktijken moeten stoppen."

"Deze grove beschuldigingen zijn een aanslag op de waarden die ik hoog in het vaandel draag. En tot spijt van zij die me aan de club linkten, kan ik bevestigen dat ik volgend seizoen in geen enkel geval trainer zal zijn bij Charleroi", aldus Albert Cartier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties