MacDonald: "Trainer had wel acht spelers kunnen wisselen"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
MacDonald: "Trainer had wel acht spelers kunnen wisselen"
Foto: © SC

Germinal Beerschot veegde tegen Westerlo tot twee keer toe een achterstand van de tabellen. De inbreng van Adnan Custovic was daar volgens Sherjill MacDonald niet vreemd aan.

“De eerste helft was dramatisch”, beseft MacDonald. “Gelukkig kon de trainer tijdens de rust maar drie spelers naar de kant halen want hij had wel acht vervangingen kunnen doorvoeren. Er was weinig beweging, we leden te veel balverlies. Het was een schande en iedere speler weet dat.”

Na de rust toonde de thuisploeg een ander gezicht. “Op basis van de tweede helft verdienen we misschien te winnen. Als we vanaf het begin zo spelen, krijgt Westerlo het hier heel moeilijk. Maar uiteindelijk mogen we blij zijn met een puntje.”

De inbreng van Adnan Custovic maakte het ook veel makkelijker voor de Nederlandse spits. “Tijdens de eerste helft kreeg ik veel te weinig steun. Ik heb misschien maar vijf ballen geraakt. In een systeem met twee spitsen krijg je meer vrijheid. Al moet ik toegeven dat ik zelf ook slecht was in de eerste helft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties