De Saedeleer: "Verwonderd over kwaliteit R. Mechelen"

Melissa Maes
| 22 reacties
De Saedeleer: "Verwonderd over kwaliteit R. Mechelen"
Foto: © SC

Rik De Saedeleer keerde zondag voor het eerst in lange tijd terug naar ‘zijn’ Racing Mechelen. De ex-voetballer en sportjournalist zag Racing promoveren naar derde klasse.

“Het was al geleden van 2004 dat ik een wedstrijd van Racing Mechelen bijwoonde”, aldus Rik De Saedeleer in het HLN. “Ik was daar toen ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de club en werd uitgeroepen tot ‘Racinger van de Eeuw’.”

Zondag was het opnieuw een bijzondere match om te volgen. “Mijn vriend Mark Uytterhoeven had me uitgenodigd. Hij heeft niet veel moeite moeten doen om mij te overtuigen. Het was al jaren geleden dat Racing nog eens kampioen werd, dus ik vond het een goede gelegenheid om ‘ja’ te zeggen.”

“Ik was wel verwonderd over de kwaliteit van het voetbal. Mijn conclusie is dat RC Mechelen terecht naar derde klasse gaat. Mark en ik hebben tot tien uur meegevierd. Ik was verwonderd hoeveel mensen me nog kenden. Zeker wel honderd supporters wilden met mij op de foto. Het was echt een bijzonder fijne dag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga A

Nieuwste reacties