Belgen in Serie A winnen niet, Lombaerts juicht

Melissa Maes
| 4 reacties
Belgen in Serie A winnen niet, Lombaerts juicht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgen in Serie A hebben allemaal hun thuiswedstrijden verloren. Ook Hazard liet punten liggen met Lille. Enkel Lombaerts had afgelopen weekend redenen om te feesten.

Serie A
Jean-François Gillet
en zijn ploegmaats zijn zeker van de degradatie. Bari verloor van Sampdoria met 0-1 en zal aan het einde van het Italiaanse seizoen zakken naar Serie B. Onze landgenoot liet al weten open te staan voor andere ploegen die in de hoogste klasse spelen. “Dat hoeft niet per se in Italië te zijn.”

Ook Radja Nainggolan verloor met Cagliari van Fiorentina met 1-2. Het Bologna van Gaby Mudingayi ging met 0-2 ten onder. Beide ploegen staan respectievelijk elfde en twaalfde in Serie A.

Ligue 1
Lille staat momenteel nog eerste in Ligue 1, maar kan die leidersplaats woensdag verliezen aan Olympique Marseille dat nog moet spelen tegen  Nice. De ploeg van Eden Hazard speelde afgelopen weekend 1-1 gelijk op het veld van Lorient.

Rusland
Nicolas Lombaerts
kon afgelopen weekend wel winnen met zijn ploeg Zenit Sint-Petersburg. Het won met 3-0 van Samara. Zenit behoudt de eerste plaats met een punt voorsprong op de voorlopig eerste achtervolger Kuban Krasnodar.

Dinamo Moskou ontving Anzhi, de nieuwe club van Mbark Boussoufa. De ex-speler van Anderlecht kon niet scoren en het duel eindigde op 2-2. Anzhi staat na zes speeldagen op de zesde plek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties