Waarom koos Odoi voor Anderlecht?

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Waarom koos Odoi voor Anderlecht?
Foto: © SC

Denis Odoi speelt de komende 4 seizoenen voor Anderlecht. STVV wilde in eerste instantie liever dat hij naar Standard zou trekken maar Odoi legt uit dat hij zijn gevoel volgde.

"Sommigen spelen liever voor Standard, anderen liever voor Anderlecht. Standard had ook interesse maar ik wilde naar Anderlecht. Anderlecht is puur mijn eigen keuze, ik heb daarin mijn gevoel gevolgd", zo legde Odoi zijn keuze voor paars-wit uit na afloop van de partij tegen KV Mechelen.

Odoi benadrukt dat hij met volle goesting naar Anderlecht trekt maar dat hij er geen levenslang contract tekent. "Ik heb in mijn jeugd al voor Anderlecht gespeeld dus ik ken het daar wel al een beetje. Dit is een stap vooruit voor mij maar dat betekent natuurlijk niet dat ik nu altijd voor Anderlecht zal spelen."

Geen garanties

Of de verdediger garanties gekregen heeft van zijn nieuwe club? "Nee, ik heb geen garanties gekregen van Anderlecht. Ik zal heel hard werken en hoop natuurlijk veel te spelen."

Odoi was tenslotte blij dat hij zaterdag een goede wedstrijd met Sint-Truiden speelde. "Ik heb goed gespeeld en gescoord in onze laatste thuiswedstrijd en daar ben ik blij om. Anders zeggen ze al snel: 'Hij zit al met Anderlecht in zijn hoofd'."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties