Doet Club de Genkse hoop groeien?

Doet Club de Genkse hoop groeien?
Foto: © SC

Vanavond staan er met Gent-Lokeren en Standard-Club Brugge nog twee wedstrijden van PO I op het programma. Vooral die tweede is interessant voor de titelstrijd. In Genk zullen ze alvast met belangstelling toekijken.

Om 18u staat er reeds Gent-Lokeren geprogrammeerd. Beide ploegen lijken onder elkaar de vijfde en de zesde stek te gaan verdelen. Alhoewel, bij winst van Gent en verlies van Club in Luik wippen de Buffalo's over de West-Vlamingen heen naar de vierde stek.

Maar ja, als en wanneer... Gent is immers nog niet thuis tegen een immer vrank en vrij voetballend Lokeren. Standard van zijn kant durft nog steeds niet spreken over de titel. "De derde plaats zou een overwinning op zich betekenen", liet coach Dominique D'Onofrio gisteren nog weten.

Te bescheiden misschien, want bij winst in eigen huis tegen Club staat het stevig op de tweede plaats en heeft het Genk nog altijd in het vizier. Bij winst van Club zal er vooral in Limburg gejuicht worden, want dan heeft Genk - met nog drie matchen te spelen - zes punten voorsprong op zijn twee dichtste achtervolgers. Het lijkt er op dat vanavond de titelstrijd grotendeels gespeeld kan zijn.

U kan het hier allemaal volgen op uw favoriete voetbalsite...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties