D'Onofrio: "Onze beste helft sinds het seizoensbegin"

D'Onofrio: "Onze beste helft sinds het seizoensbegin"
Foto: © SC

Dominique D'Onofrio kwam breed glimlachend de kleedkamers uitgestapt. Daar had hij alle reden toe, want zijn Standard doet nog altijd mee voor de titel.

"Maar daar wil ik nog niet over praten", aldus D'Onofrio. "We hebben nu de derde plaats beet en staan op de tweede. Het volgende doel is die tweede stek vast te houden. Ik ben gewoon blij dat Standard met zijn prestaties laat zien dat het nog steeds één van de beste ploegen van België is."

De eerste helft van Standard was indrukwekkend, maar toch maakte D'Onofrio zich nog verschillende keren kwaad aan de zijlijn. "De wedstrijd had bij de rust al gespeeld moeten zijn. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt door te veel kansen te missen, maar ik durf gerust zeggen dat we onze beste helft sinds het seizoensbegin speelden."

Ook voor Axel Witsel had hij nog een speciaal vermelding over. "Een prachtgoal die hij vandaag scoort. Ik moedig hem dikwijls aan om het eens van ver te proberen en dit deed hij fantastisch. Hij is onze leider en voor mij de beste speler van België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties