Adebayor schiet met scherp op Mancini

Fabian Morren
| 7 reacties
Adebayor schiet met scherp op Mancini
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emmanuel Adebayor heeft zwaar uitgehaald naar Roberto Mancini. "Er is een groot verschil tussen Mancini en Mourinho", zegt de Togolese spits.

Adebayor is nog steeds eigendom van Manchester City. Sinds januari wordt hij uitgeleend aan Real Madrid. Een terugkeer naar Man City lijkt erg klein, zeker na de uitspraken van Adebayor over coach Mancini.

"José (Mourinho, red.) heeft persoonlijkheid, karakter en is niet bang om met je te praten. Wie je ook bent”, aldus Adebayor. "Bij City bestond ik niet. Mancini praatte niet met me en de mensen waren me vergeten."

"Vervolgens hoor je dat Real Madrid je wilt hebben en dat gaf me een ongelooflijke boost. Ik dacht: ‘okay, dit betekent dus dat ik toch een goede speler ben’."

Adebayor verwijt Mancini nog meer. "Ik had hem nodig om mij te helpen, maar het enige dat hij deed was kritiek leveren. Hij had totaal geen vertrouwen in mijn kunnen. Voor hem was alles dat ik deed fout. Ik weet nog dat ik een hattrick maakte en dat hij me zei dat ik meer had moeten scoren."

De spits staat naar eigen zeggen niet alleen met zijn kritiek. "Als hij onze mening vroeg, luisterde hij vervolgens niet. Hij dacht altijd dat hij gelijk had. Carlos (Tévez, red.) is de belangrijkste man, de aanvoerder. Als zelfs hij al klaagt, dan moet er wel iets mis zijn met de trainer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties