Del Piero boos na gelijkspel tegen Chievo

Ruben Philippe
| 6 reacties
Del Piero boos na gelijkspel tegen Chievo
Foto: © SC

Alessandro Del Piero is niet te spreken met het gelijkspel tegen Chievo van afgelopen maandag. De Oude Dame kwam immers op een comfortabele 2-0-voorsprong, maar gaf de zege alsnog uit handen. “Dit resultaat vat ons heel seizoen samen”, aldus de Italiaan.

Juventus had vorige week moed geput uit de 0-1-zege tegen Lazio. De Oude Dame kon zich immers nog verzekeren van een Champions League-ticket. Gisterenavond werd die hoop in twee minuten helemaal ontnomen. Ondanks een 2-0-voorsprong, bleef Juventus achter met een 2-2-gelijkspel.

Doelpuntenmaker Del Piero kan het gelijkspel niet plaatsen. “Na de 2-0 zaten we comfortabel. Nadien waren we niet meer geconcentreerd en kregen we nog twee doelpunten te slikken. Het had zelfs nog erger kunnen worden”, vat de aanvaller de partij samen.

Door het gelijkspel kan Juventus zijn hoop op Champions League opbergen. “We zijn boos en teleurgesteld na het missen van de Champions League, iets wat zeker mogelijk was. Nu moeten we ons op de laatste twee duels en vooral op volgend seizoen focussen”, besluit de 36-jarige spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties