Witsel: "Genk-Standard finale van Play-off 1"

Nico Wieme
| 17 reacties
Witsel: "Genk-Standard finale van Play-off 1"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de afwezigheid van Mehdi Carcela posteerde Dominique D'Onofrio Axel Witsel op rechts. De ex-Gouden Schoen zag daar geen graten in. "Ik speel in functie van de ploeg."

Standard won in extremis bij Lokeren. Die overwinning kwam maar moeizaam tot stand. "Dit was onze moeilijkste match tot nu toe", vond ook Axel Witsel. "Lokeren had niets te verliezen en speelde bevrijd. Wij zijn echter rustig gebleven en wisten dat ons moment wel zou komen."

De centrale middenvelder moest na het uitvallen van Mehdi Carc uitwijken naar de rechterflank. "Ik heb daar geen probleem mee. Ik speel in functie van de ploeg. Resultaten behaal je pas door als één geheel te spelen, niet als elf individuen die elk hun eigen ding willen doen."

Titel?

Opvallend na de zege bij Lokeren was dat er slechts drie personen van Standard de pers te woord mochten staan. Alsof ze op voorhand gebrieft waren over wat ze wel en niet mochten zeggen, sprak geen van hen zich uit over de titelambities. "We moeten gewoon elke match winnen. We hebben er nu weer een zege bij. In eerste instantie moeten we die twee plaats pakken, dan zien we wel verder. De slotmatch op Genk wordt sowieso de fiinale van Play-off 1", aldus Witsel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties