Cercle op zoek naar revanche tegen Westerlo in finale play-off 2

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Cercle op zoek naar revanche tegen Westerlo in finale play-off 2
Foto: © SC

Westerlo en Cercle Brugge trachten vanavond een goede uitgangspositie te verwerven in de heenwedstrijd van de finale van play-off 2. Westerlo zit in een bijzonder sterke periode, Cercle gaat op zoek naar revanche voor de uitschakeling in de halve finale van de Beker van België.

Westerlo is zeer sterk bezig, getuige de 7-1 overwinning tegen Zulte Waregem en de laatste nederlaag dateert al van 16 februari (1-2 tegen Lokeren). In de Kempen ziet men de finale van play-off 2 eveneens als de perfecte voorbereiding in aanloop naar de bekerfinale.

Cercle Brugge en Westerlo stonden dit seizoen al 4 keer tegenover elkaar, 2 keer in de competitie en 2 keer in de halve finale van de Beker van België. Vooral het bekertreffen zorgde voor aangename kijkstukken. Dat Westerlo Cercle uitschakelde, valt de Bruggelingen zwaar. "Cercle zal zeker wraak willen nemen voor de uitschakeling in de beker", liet Jens Cools zich al ontvallen.

Volg deze wedstrijd live bij ons...

Opstellingen
Westerlo: Deelkens Bart, De Petter Steven, Corstjens Wouter, Dekelver Dieter, Bruls Christian, Henrique Paulo, Delen Jef, Iakovenko Oleksandr Sacha, Cools Jens, Mravac Adnan, Ngolok Evariste.

Cercle Brugge: Verbist Bram, Portier Anthony, Evens Bernt, Vidarsson Arnar, Cornelis Hans, Iachtchouk Oleg, Foley Dominic, Reis Nuno, Neto  Renato  , Van Eenoo Lukas, D'haene Kristof.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties