Wij hebben de laatste tickets voor Genk - Standard!

Redactie
| 4 reacties
Wij hebben de laatste tickets voor Genk - Standard!
Foto: © SC

Racing Genk en Standard strijden dinsdagavond in een onderling duel om de Belgische titel. Wie de wedstrijd nog wil bijwonen, heeft pech. De Cristal Arena is al weken uitverkocht. Voetbalkrant.com heeft echter nog twee tickets voor deze alles beslissende wedstrijd.

Om kans te maken op het duoticket, moet u zich wel inschrijven op BWIN. Wij schenken u VOLLEDIG GRATIS 150 eurogokkrediet op BWIN. U schrijft zich via www.Voetbalkrant.com/150 in en stort 50 euro. BWIN schenkt u een bonus van 100 euro, wij betalen u 50 euro terug via overschrijving*.

Onder de nieuwe accounts verloten wij de twee tickets voor de Superfinale van de Belgische competitie. Grijpt u naast de tickets, dan kan u er nog een aardig centje aan overhouden.

Denkt u dat Racing Genk de titel pakt, dan strijkt u 222 euro op. U kan ook altijd gokken op een zege of een gelijkspel voor de Limburgers. Uw portefeuille wordt dan gespijsd met 375 of 510 euro. Bent u supporter van Standard, dan levert een Luikse titel u 384 euro op, ook niet onaardig.

Peanuts, vindt u? Dan kan u nog altijd een leuke combinatie uitkiezen. Denkt u bijvoorbeeld dat Manchester United (Champions League), Porto (Europa League) en Racing Genk de komende weken een trofee de lucht mogen insteken, dank kan u maar liefst 1166 euro opstrijken.

Wenst u als toetje nog een Belgische zege tegen Turkije, dan mag u de champagneflessen ontkurken voor 2.500 verse euro’s.

Meer info vindt u op volgende pagina.

* Vul dit formulier in voor de terugbetaling van 50 euro.

De printscreen is een bewijs van jullie inschrijving.Deze vind je bij ‘Mijn Account’. Daar zie je een scherm met de bonus van 100 euro die jullie krijgen van Voetbalkrant.com. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties