Delen: "Benadeeld als kleine ploeg"

Steurbaut Kersten
| 57 reacties
Delen: "Benadeeld als kleine ploeg"
Foto: © SC

Westerlo-speler Jef Delen wilde geen excuus zoeken voor de bekernederlaag, maar bekritiseerde na de wedstrijd wel de prestatie van scheidsrechter Frank De Bleeckere.

“In zo’n wedstrijden gaat het vaak om kleine details”, zegt Delen. “En al die kleine foutjes werden in het voordeel van Standard gefloten. Dan merk je dat Westerlo maar een kleine ploeg is. Na een fout op mij geeft hij balvoordeel en krijgen we een hoekschop. Anders kregen we een vrije trap op een interessantere plek.”

Delen ging ook even praten met De Bleeckere. “Ik heb hem gezegd dat veel kleine foutjes altijd in het voordeel van Standard werden beslist. Het is wel leuk dat je met hem in discussie kan gaan. Dat maakt hem een goede scheidsrechter, maar hij had natuurlijk altijd een verklaring waarom hij die beslissing had genomen.”

“Let op, ik vind De Bleeckere een topscheidsrechter. En ik denk niet dat hij na dinsdag iets wilde compenseren voor Standard. Ik ga hier ook niet zeggen dat we zonder die kleine details de wedstrijd misschien hadden gewonnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties