Standard reekshoofd, Genk kan Partizan treffen

Michiel Derwael
| 91 reacties
Standard reekshoofd, Genk kan Partizan treffen
Foto: © SC

Standard en Racing Genk vertegenwoordigen ons land in de Champions League. De Rouches zijn tijdens de loting reekshoofd, de Limburgers niet. De loting voor de derde voorronde vindt plaats op 15 juli.

De mogelijke tegenstanders van Racing Genk zijn niet min. De Limburgers kunnen in de derde voorronde Partizan Belgrado, Glasgow Rangers, FC Kopenhagen, Sturm Graz, Rosenborg, BATE Borisov, Maccabi Haifa, Dinamo Zagreb, Wisla Krakow of Apoel Nicosia treffen.

Het is ook nog mogelijk dat er andere tegenstanders bijkomen. Buiten Glasgow Rangers en Kopenhagen treden de andere ploegen aan in de tweede voorronde en kunnen nog uitgeschakeld worden door een ‘kleinere club’. Die club neemt dan hun plaats in als reekshoofd.

Als Genk de derde voorronde overleeft, nemen ze het in de vierde voorronde tegen één van de bovenstaande ploegen op.

Standard
Standard is bij de loting op 15 juli reekshoofd. De vijf mogelijke tegenstanders van de Luikenaars zijn: FC Zurich, OB Odense, FC Timisoara, Trabzonspor of Rubin Kazan.

Als Standard de vierde en laatste voorronde haalt, zijn Bayern München, Arsenal, Benfica, Villarreal, Lyon of Dinamo Kiev de mogelijke tegenstanders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties