Snelders: "Ik ben als een goede bokser"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Snelders: "Ik ben als een goede bokser"
Foto: © SC

Dwingt Waasland-Beveren zondag in Tubeke de promotie naar eerste klasse af, dan keert met Kristof Snelders een oude bekende terug naar eerste klasse. “Ik ben ervan overtuigd dat ik nog iets kan betekenen in eerste.”

Hij verdedigde al de kleuren van Lierse, Germinal Beerschot, Westerlo en Cercle Brugge. En volgend jaar voetbalt hij mogelijk in een shirt van Waasland-Beveren op het hoogste niveau. De 32-jarige Kristof Snelders is zoals een ambetante vlieg. Ze keert altijd terug, maar je krijgt ze niet kapot.

“Ik ben als een goede bokser”, maakt de kleine spits zelf de vergelijking in GvA. “Die deelt niet alleen klappen uit, hij moet ook incasseren. Ik heb veel geïncasseerd, nu ben ik aan het uitdelen.”

“Ik voel me fysiek en mentaal veel beter dan vroeger en ben rijper geworden als mens en als voetballer. Op mijn 32ste terugkeren naar eerste klasse zou voor mij alweer een overwinning zijn op diegenen die me meermaals afschreven. Dan keer ik voor de derde keer terug op het hoogste niveau. Ik zie eerste klasse helemaal zitten.”

Bergen was de favoriet voor het begin van de eindronde, maar Waasland-Beveren verloor dit seizoen nog niet van het team van Van Wijk. “Wij zijn inderdaad het zwarte beest voor Bergen. Dat moeten we zo houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws